Sergen Yalçın'ın teşekkür ettiği 31 saniyelik 8 paslı derslik gol

Sergen Yalçın'ın teşekkür ettiği 31 saniyelik 8 paslı derslik gol

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçında takımın 31 saniyede 8 pasla attığı gol nedeniyle takımı tebrik etti.

Ajans Beşiktaş - Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçında Atiba ile attıkları golün videosunu oyuncularına izletti… Bu golün okullarda “nasıl gol atılır” diye ders olarak okutulması gerektiğini anlattı. Bu gol için tüm takıma teşekkür etti.

Ghezzal’ın asistiyle gelen golde Beşiktaşlı oyuncular 8 pas yaptı. Ancak atak Süresi: 00:31 saniyede golle sonlandı. Hemde bu kadar kısa sürede top 169.56 metrede dolaştı. Topun hızı ise  5.41 metre saniyeyi buldu. Sol kanadın hiç kullanılmadığı akakta, merkez yüzde 63, sağ kanat ise yüzde 37 oranında kullanıldı.

Beşiktaş hücum bölgesinde pas oyununda zirvede

Sergen Yalçın’la Beşiktaş tüm zorluklara rağmen üstüne koya koya gidiyor… Geride kalan 11 haftaya bakıldığında hücum bölgesinde pas oyunu oynama yüzdesi bakımından siyah-beyazlılar ilk sırada yer alıyor. Beşiktaş toplamda yüzde 65.3’lük oranda hücum bölgesinde pas oyunu oynuyor. Galip durumdayken bu oran yüzde 63.6’ya düşüyor. Ancak siyah-beyazlılar geriye düştüğünde rakamı yüzde 67.5’lere kadar yükseltiyor. (Fotospor)

Etiketler :