Serkan Reçber'den Şenol Güneş ve Beşiktaş taraftarına övgüler

Serkan Reçber'den Şenol Güneş ve Beşiktaş taraftarına övgüler

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de haftanın sonucu merakla beklenen maçında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. TRT Spor'da Serkan Reçber maçı yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Maçın ardından TRT Spor'da Serkan Reçber müsabakayı yorumladı:

"Coşkulu bir Beşiktaş gördük. Taraftarın da hakkını teslim etmek lazım. 2-0'dan sonra takımının arkasında duran, düştüğü yerden kaldıran bir Beşiktaş taraftarı vardı. Oyunu tribünü duyar ve reaksiyona göre oyuna döner.

Buna benzer bir geri dönüş Benfica maçında olmuştu. Yine başrolde taraftar vardı. Tribünden oyunculara gelen hava vardı. Şenol Güneş'in oyuna yaptığı müdahaleler ve taraftarların takımının arkasında durmasının Beşiktaş'ın geri dönüşünde önemli rol oynadı. Trabzonspor'da Jose Sosa'nın oyundan çıkması, Trabzonspor'un pas oyununu olumsuz etkiledi ve kırılma anı oldu."


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Süper Lig'de haftanın en önemli maçlarından birinde Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını Vodafone Park'ta paylaştı. Yüksek tempoda oynanan maçta kazanan çıkmadı. Önce Trabzonspor farkı 2'ye çıkardı ancak 57. dakikada Dorukhan ve 90+'da Mustafa Pektemek'in golleri ile sona biten maçın ardından her iki ekip de sahadan birer puanla ayrıldı.