Sezonun en iyi hücum performansı!

Sezonun en iyi hücum performansı!

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldı.

Ajans Beşiktaş - Trabzonspor, Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ta konuk oldu. Vodafone Stadyumu'nda oynanan maçta Sergen Yalçın yönetimindeki Karta Kartal, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçta 2-1 öne geçti. Art arda gelen atakların ardından golü bulamayınca 90'da Sörloth'un golüyle maç 2-2 berabere son buldu.

Beşiktaş, Trabzonspor karşısında bu sezon rakip ceza sahasında topla en fazla buluştuğu (52), en fazla şut çektiği (29) ve isabetli orta yaptığı (20) Süper Lig maçını oynadı.

Sergen Yalçın ile en iyi hücum karnesi

Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor maçlarından 1 puan almasına rağmen Sergen Yalçın yönetiminde sezonun en iyi hücum performansını sergiledi. 

Başakşehir deplasmanında 1-0 kaybeden siyah beyazlılar bu sezon rakip sahada en çok gol girişimi yakaladığı ve şut attığı müsabakayı oynadı.

Uğurcan Çakır'ın 7 kurtarış yaptığı maçta Beşiktaş, Trabzonspor karşısında sezonun en iyi hücum performansını sergiledi. Beşiktaş 29 şut attığı ve 47 orta açtığı müsabakada kaleci Uğurcan Çakır'la karşı karşıya 3 net pozisyonu da kaçırdı. 

Diaby ile üst üste iki fırsattan yararlanamayan siyah beyazlılar, bu sezon Süper Lig'de en çok girişiminde bulunduğu ve hücum performansını sergilediği müsabakayı oynadı. (Futbol Arena)