Sinan Bolat: "İstanbul'dan benimle ilgilenen takımlar var"

Sinan Bolat: "İstanbul'dan benimle ilgilenen takımlar var"

Futbol hayatına Belçika'da başlayan ve Süper Lig'de de Kayserispor ile Galatasaray'da forma giyen Sinan Bolat'ın kulübü Antwerp ile olan sözleşmesi sona erdi. Bonservisi elinde olan tecrübeli kaleci görüştüğü takımları açıkladı.

Ajans Beşiktaş - Hem Beşiktaş, hem de Galatasaray'ın transfer gündeminde olan milli file bekçisi Sinan Bolat, önemli açıklamalar yaptı. Radyospor'a konuşan Bolat, transfer dedikodularıyla alakalı flaş açıklamalarda bulundu.

Sezonun bitmesine rağmen antrenmanlarını sürdürdüğünü dile getiren tecrübeli kaleci, "İdmanlarıma devam ediyorum. Özel çalışmalar yapıyorum. Ligler yeniden Ağustos ortasında başlayacak ancak ben Antwerp'le yeni sözleşme konusunda anlaşamadım. Sözleşmemi uzatmama kararı aldım ve boşa çıktım. Başka bir yerde futbol hayatıma devam edeceğim" dedi.

"İSTANBUL'DAN TEKLİFLER VAR"
İstanbul'dan bazı takımlarla görüştüğünü itiraf eden milli file bekçisi, "Şu anda takım ismi vermek doğru olmaz ancak Türkiye ve İspanya'dan takımlarla görüşüyorum. Ne olacağını göreceğiz. İstanbul'dan benimle ilgilenen takımlar var. Takım ismi veremem ancak İstanbul'dan benimle ilgilenen takımların olduğunu söyleyebilirim. Görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu. (Sabah)

Etiketler :