Sivasspor maçında favori N’Koudou

Sivasspor maçında favori N’Koudou

Diaby ve Boyd’tan memnun olmayan teknik heyet sağ kanatta Fransız yıldıza görev vermeyi planlıyor.

Ajans Beşiktaş - Vodafone Park’ta konuk edeceği Demir Grup Sivasspor’u yenerek, şampiyonluk yarışındaki iddiasını ortaya koymak isteyen Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Abdullah Avcı kritik maçın taktik planlarını büyük ölçüde belirledi. Siyah-beyazlı hocanın sağ kanatta Kevin N’Koudou’ya forma vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Sezon başından beri sağ kulvarda Abdoulay Diaby, Jeremain Lens ve Tyler Boyd’un yanı sıra zaman zaman Caner Erkin’e görev veren Abdullah Avcı’nın, Demir Grup Sivas karşısında N’Koudou’ya şans tanımanın hesaplarını yaptığı aktarıldı. Diaby, Lens ve Boyd’un performansından memnun kalmayan, Caner’i de sol kanatta kullanmayı düşünen Avcı’nın karşılaşmaya sağ kanatta N’Koudou ile başlaması bekleniyor. Gençlerbirliği ile oynanan son lig maçında çok şık bir gole imza atan Fransız futbolcu ikinci devre daha çok sağ kanatta yer almıştı.

Forma Roco’nun

Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor karşısına 4 eksikle çıkacak. Sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz, Douglas ve Lens’in yanı sıra sarı kart cezalısı olan Victor Ruiz maçta forma giyemeyecek. Teknik patron Abdullah Avcı, Ruiz’in yokluğunda Enzo Roco’ya ilk 11’de forma verecek. (Skorer)