Slovan Bratislava yeni stadında kaybetmiyor

Slovan Bratislava yeni stadında kaybetmiyor

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi K grubu ilk maçında karşı karşıya geleceği Slovan Bratislava, henüz yeni stadında maç kaybetmedi.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile birlikte yer alan 3 temsilcimizden biri olan Beşiktaş, ilk maçını Slovakya'da Slovan Bratislava'ya karşı verecek. Mücadele öncesinde Slovan Bratislava'nın yeni stadı Tehelne Pole'deki etkili performansı dikkat çekiyor.

7 Aralık 2018'de efsane stadı Pasiensky'e Zilina maçıyla veda eden mavi beyazlılar, 3 Mart 2019'da 2-0 galip geldiği Spartak Trnava derbisiyle hizmete giren yeni evindeki 14 resmi maçında 12 galibiyet, 2 beraberlik alırken; 36 gol atıp, 10 gol yedi. 

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ETKİSİ

Öte yandan Slovan Bratislava'da yeni stat etkisinin dışında yeni teknik direktör faktörü de kendini hissettirdi. Şampiyonlar Ligi elemelerinde FK Sutjeska'ya elendikten sonra şampiyon teknik adamı Martin Sevela'yı kovan Slovak ekibi takımı ülke futbolunun en önemli figürlerinden olup, eski bir bir milli takım teknik direktörü Jan Kozak'ın oğlunu takımın başına getirdikten sonra çıkış gösterdi.

Babası gibi adı ve soyadı Jan Kozak olan genç çalıştırıcı geçici olarak göreve getirilip, sonradan asıl teknik direktör görevine eriştiği Slovan Bratislava'da 13 maça çıkıp, 10 galibiyet - 1 beraberlik - 2 mağlubiyet yaşadı. Onunla beraber iç sahada ise 7 maçında 6'sında kazanıp, sadece ligde Zilina maçında 1-1'lik skorla puan kaybettiler. (Futbol Arena)