Sobol transferinde son durum! Çelişkili haberler geliyor

Sobol transferinde son durum! Çelişkili haberler geliyor

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Eduard Sobol için son gelişmeler...

Ajans Beşiktaş Derleme - Devre arası Beşiktaş’ın en önemli hedeflerinden olan Eduard Sobol için Ukrayna basınında çıkan bir birinden farklı haberler dikkat çekti.

Haberlerin bir bölümünde yetenekli defans oyuncusunun Avrupa’da oynamaya sıcak baktığı belirtilirken, Zorya’nın kabul etmesi durumunda Türkiye’ye gitmek istediği yazıldı. 21 yaşındaki sol bekin ayrıca Türkiye’deki taraftar ortamından etkilendiği ve bu nedenle Beşiktaş transferine sıcak baktığı kaydedildi.

Genç futbolcunun bonservisine sahip olan Shakhtar Donetsk’in transfer teklifine sıcak bakacağı, ancak Zorya’nın Sobol’un ayrılmasından yana olmadığı da vurgulandı.

Milliyet gazetesinde yer alan bir diğer haberde ise yukardaki bilgilerin aksine Sobol’un ayrılmak istemediği bilgisine yer verildi.

Futbolcunun bonservisini elinde tutan Shakhtar'ın Genel Direktörü Sergei Palkin'in "Bu transfere olan ilgi üzerine oyuncuyla görüştük. İlk olarak oyuncunun bu konudaki düşüncesini dikkate aldık. Kendisi Beşiktaş'a gitmek istemedi. Bence Sobol'un şu aşamada takımında kalması doğru bir tercih" dediği haberlerde yer alanlar arasında.

Etiketler :