Sol kanat için iki yeni aday

Sol kanat için iki yeni aday

Real Betis'in kısa süre önce 14 milyon Euro'ya Meksikalı sol kanat oyuncusu Lainez'i kadroya katması Beşiktaş'ı harekete geçirdi.

Ajans Beşiktaş - Formaları tehlikeye giren Cristian Tello ve Takashi İnui'yi satın alma opsiyonu ile kiralamak isteyen Siyah-Beyazlılar, Konoplyanka ve Pjaca'yı da listelerinde tutuyor.

Fulham'a giden Babel'in yerini doldurmak için sol kanat oyuncusu arayışlarına başlayan Beşiktaş Yönetimi, rotasını sürpriz biçimde İspanya'ya çevirdi.

Konoplyanka ve Pjaca isimleriyle bir süre ilgilenen Siyah-Beyazlı yönetim bu kez Real Betis'in kanat oyuncularını gündeme aldı.

Real Betis, geçtiğimiz günlerde 18 yaşındaki Meksikalı kanat oyuncusu Diego Lainez'i 14 milyon Euro'ya renklerine bağlarken kadrosundaki iki sol kanattan birini elden çıkarmak için harekete geçti. Bu durumu fırsata çevirmek isteyen Beşiktaş, vakit kaybetmeden İspanyol ekibin kapısını çaldı.

İspanyol Cristian Tello ve Japon Takashi İnui'yi kadrosunda tutan betis ile temasa geçen Siyah-Beyazlılar'ın bu oyunculardan birini satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamak istediği aktarıldı.

Barcelona geçmişi bulunan Tello'nun bu sezon düzenli oynaması nedeniyle transfer zorluk yaşaması muhtemel olan Beşiktaş Yönetimi, bu nedenle Takashi İnui için de görüşmelerini sürdürmeye devam ediyor.

Tello'nun gelmesi halinde Babel'in yerinin rahatlıkla dolacağını düşünen yönetim, Japon İnui'nin transfer edilmesi durumunda ise bazı Japon firmalarıyla da sponsorluk anlaşmaları için görüşmeler yapacak. Kanat transferi için Lens, Güven ve Quaresma'nın Akhisar maçındaki performansına bakacak olan Siyah-Beyazlı Yönetim, Konoplyanka ve Pjaca isimlerini de listede tutmaya devam ediyor. (Skorer)

Etiketler :