Son gözde Bony!

Son gözde Bony!

Beşiktaş, forvet ile orta saha çalışmalarına önümüzdeki hafta içerisinde hızlandıracak, gündeme gelen isimlerin başında Wilfried Bony var

Ajans Beşiktaş - Pepe ile transfer döneminin en önemli imzalarından birini attıran Beşiktaş, forvet ile orta saha çalışmalarına önümüzdeki hafta içerisinde hız verecek.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteğiyle transferleri lige yetiştirmek için çabalayan siyah-beyazlı yönetim, öncelikle gol bölgesindeki sorunu çözecek. Aboubakar ile ipleri koparan ve gündemine Mario Gomez'i alan idareciler, son olarak geçtiğimiz sezonu Stoke City'de kiralık olarak getiren Manchester City'den Wilfred Bony'i de listeye dahil etti.

Bu oyuncuyu son üç yılda siyah-beyazlı takıma getirmek için adeta kılı kırk yaran Beşiktaş Yönetimi, Fildişi Sahilli futbolcuyu kiralamak için City'nin kapısını çalacak. Önümüzdeki günlerde Gomez için Alman oyuncunun nabzını yoklayacağı da kulislerde konuşulan siyah-beyazlılar, Bony için de temaslarda bulunacak.

FFP anlaşması nedeniyle kiralama formülü üzerinde duran Başkan Orman ve ekibinin, iki haftalık süreç içinde golcü transferine son noktayı koymayı hedeflediği belirtildi. (Milliyet)

Etiketler :