"SSK’lı, asgari ücret artı yemek karşılığı kaleye geçecek herhangi birisi öyle saçma bir gol yemezdi"

"SSK’lı, asgari ücret artı yemek karşılığı kaleye geçecek herhangi birisi öyle saçma bir gol yemezdi"

Beşiktaş'ın kendi sahasında 2-1 kaybettiği Sivasspor karşılaşmasını Fanatik Gazetesi spor yazarı Ali Ece değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Ali Ece'nin bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan köşe yazısı:

Maçtan önce Abdullah Avcı “Sivasspor maçı, şampiyonluk yolunda final maçlarından birisi” demişti. Herhalde Karius “Şampiyonlar Ligi finali gibi” diye anlamış olacak ki 2018’deki Real Madrid- Liverpool maçında yedikleri kadar berbat bir gol yiyerek maça başladı. Erdoğan iyi falan vurmadı, orada kalede SSK’lı asgari ücret artı yemek karşılığı kaleye geçecek herhangi birisi öyle saçma bir gol yemezdi! Sezonun ilk yarısının en iyi pasör-organizatörlerinin başında gelen Mert Hakan yokken ev sahibi Beşiktaş’ın orta sahada üstünlük kurması ve en azından Emre Kılınç’a önlem alması bekleniyordu ama ilk 45’te hiçbirini göremedik. 2. yarıda Sivasspor 10 kişi kaldığında da Beşiktaş’ta Atiba’nın bireysel direnişi dışında hiçbir pozitif reaksiyon göremedik. Beşiktaş’ın set oyunu kalitesi çok düşük. Beşiktaş tek golünü yine duran top sonucu atabildi o da tabii ki yetmedi. Kovanın dibi delikken içine istediğin kadar su taşı, boşa gider!

Gecenin sorusu

22’deki Burak- Aaron mücadelesindeki penaltıda hakem bey Stevie Wonder taklidi yaptı. Herkes VAR kayıtları açıklansın diye beklerken, acaba beyzadeler “VAR’a hiç gitmeyelim ki kaydı da olmasın” eyyamına mı başladılar?

Maçın starı

Rıza Çalımbay, Beşiktaş’ın tüm zaaflarını çok iyi analiz etmiş. En önemli silahı Mert Hakan yokken ve Sivasspor uzun süre 10 kişi oynarken Atiba ve Beşiktaş taraftarını yenmek kalede Karius varken bile kolay iş değil.

Maçın olayı

Skoru 2-1’e getiren golde Fatih Aksoy’un yaptığı asisti yıllardır Beşiktaş’ta oynayan yerli orta sahalardan beklemek “Godot’yu Beklerken” dramına döndü!

Kısa mesaj

Beşiktaş’ta futbol şubesi camianın motor gücüdür ancak bu kadar paslı ve uyduruk malzeme ile maalesef o motor çalışmaz, camia çok mutsuz olur. Maçın ertesi sabahından itibaren yönetim radikal hamleler yapmalı!