Sumudica'dan kartal pençesi hareketi ile ilgili yeni açıklama! "Taraftarlarımızdan özür diliyorum"

Sumudica'dan kartal pençesi hareketi ile ilgili yeni açıklama! "Taraftarlarımızdan özür diliyorum"

Beşiktaş maçı öncesi Kartal pozu veren Sumudica gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı. Rumen hoca, “Beşiktaş’ın sembolü olduğunu bilmiyordum, taraftarımızından özür diliyorum” dedi.

Ajans Beşiktaş - Avrupa bileti kovalayan ve bu doğrultuda en kritik maçına Beşiktaş deplasmanında çıkan Kayserispor’da teknik direktör Sumudica’nın Kartal pozu vermesi büyük tepki çekti. Bunun üzerine açıklama yapan Rumen çalıştırıcı ise Kartal pozunun Beşiktaş’ın simgesi olduğunu bilmediğini söyleyerek taraftarın daha fazla tepkisini aldı. Sumudica, “Kayserispor teknik direktörü olarak insanları kırmamak adına ne anlama geldiğini bilmediğim bu hareket nedeniyle üzüldüklerini düşündüğüm ve haklı olarak tepki gösteren camiamızdan ve tüm taraftarlarımızdan özür dilerim” dedi ve ekledi:

‘Maçtan sonra öğrendim’

“Bu bağlamda bir basın mensubunun ve yedek kulübesi arkasındaki bir taraftarın ricası ile onları kırmayıp anlamını bilmediğim bu hareketi yaptım. Türkiye’ye geldiğimden bu zamana kadar taraftarlar, medya mensupları ve tüm futbol ailesine saygı duyarak pozitif ilişkiler içerisinde olmaya çalıştım. Beşiktaş müsabakası öncesinde yapmış olduğum hareketin Beşiktaş kulübünün sembolü anlamına geldiğini maçtan sonra öğrenmiş bulunmaktayım.” (Fanatik)

Etiketler :