Taffarel: "Cüneyt Çakır'ın bu maçta eleştirdiğimiz kararları var"

Taffarel: "Cüneyt Çakır'ın bu maçta eleştirdiğimiz kararları var"

Galatasaray'ın kaleci antrenörü Cláudio Taffarel,1-0 mağlup oldukları Beşiktaş derbisinin ardından Ajanspor'a konuştu.

Ajans Beşiktaş - AjansSpor'a konuşan Taffarel'in sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

'Maçın hakkı beraberlikti'

"Bizim için bu maç en kötü beraberlik olmalıydı çünkü maç içerisinde daha çok pozisyonlarımız vardı, poziyon üstünlüğü bizdeydi. Beraberlik maçın hakkıydı. İki takımda kaybetmemek adına oynadı"

'Onyekuru'nun pozisyonu penaltı'

"Ben, hakemin bazı kararlarına katılmıyorum. VAR'a gidilen 2. penaltı pozisyonunda penaltı olduğunu düşünüyorum, (Onyekuru'nun pozisyonu) birinci pozisyondan  ikincisinin penaltı olması daha yüksek. Cüneyt Çakır'ın bu maçta eleştirdiğimiz kararları var, özellikle Onyekuru'nun pozisyonu penaltı olabilirdi fakat kendisi Türkiye'nin en iyi hakemi, uluslararası alanda maçlar yönetiyor. Kendisine saygı duyuyorum fakat bu maçta eleştirdiğimiz kararları var" 


Spor Toto Süper Lig'in 14. haftası dev bir maça sahne oldu. Beşiktaş ile Galatasaray, iki ezeli rakip Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Son derece heyecanlı geçen mücadelede Beşiktaş, Galatasaray'ı 1-0 yendi. 2 takımda da eksik isimlerin fazla olmasına rağmen, iki camia da 3 puan için savaştı. Beşiktaş, Adem Ljajic'in penaltı golü ile 3 puanı hanesine yazdırırken Galatasaray ile de puan farkını tamamen eritti. Puanını 24'e yükselten Kartal böylece zirveye ortak oldu.

Etiketler :