Takım arkadaşının “Seneye Beşiktaş’ta” dediği Emre Akbaba, nasıl bir sezon geçirdi?

Takım arkadaşının “Seneye Beşiktaş’ta” dediği Emre Akbaba, nasıl bir sezon geçirdi?

Beşiktaş, Alanyaspor'un 10 numarası Emre Akbaba'yı gündemine alırken, yıldız oyuncunun takım arkadaşı Tzavellas, Akbaba'nın seneye Beşiktaş'ta olacağını söyledi.

Ajans Beşiktaş - Transfer dönemi yaklaşırken Beşiktaş'ta hareketlilik artıyor. Bu yaz Talisca'nın durumuna göre bir 10 numara transferi yapacak olan Beşiktaş, Alanyaspor'dan Emre Akbaba'yı gündeme aldı. Akbaba'nın takım arkdaşı Tzavellas, sosyal medyadan yaptığı canlı yayında Emre Akbaba'nın 5 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a transfer olduğunu duyurdu.

Emre Akbaba'nın istatistikleri!

Fransa doğumlu olan Emre Akbaba, profesyonel kariyerine Maraşspor'da başladı. Daha sonra Antalyaspor'da 1 sezon oynayan Emre, Alanyaspor'a transfer oldu. 5 sezondur Alanyaspor forması giyen 25 yaşındaki futbolcu, Alanyspor kariyerinde 149 maça çıkarken bunların 145 tanesine 11'de başladı. Emre Akbaba, 149 maçta 54 gol atarken, 25 tane de asist yaptı.

Yıldız futbolcu bu sezon ise ligde 31 mücadelede görev alırken rakip filelere 14 gol gönderip, 9 asist yaptı. Emre Akbaba geçtiğimiz sezonu 33 maçta 6 gol, 6 asist ile noktalamıştı.

Etiketler :