Talisca atıyor, Beşiktaş kazanıyor!

Talisca atıyor, Beşiktaş kazanıyor!

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da takımı sırtlamaya devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - Bu sezon Süper Lig'de 11 gole ulaşan Anderson Talisca Beşiktaş'a hem puan hem de para kazandırıyor. Beşiktaş, bu sezon Talisca'nın direk olarak katkı sağladığı Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi maçlarında toplam 55 milyon 400 bin TL'lik gelir elde etti. 

Bu sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek olan Anderson Talisca'nın satın alma opsiyonu Beşiktaş'ın elinde bulunuyor. Siyah-beyazlı takım 31 Mayıs tarihine kadar Benfica'nın kasasına 21 milyon euro yatırması halinde, yıldız futbolcunun bonservisini alabilecek. Talisca, Beşiktaş'ta ortaya koyduğu performansla Brezilya Milli Takımı'na kadar yükseldi. 

Anderson Talisca kimdir?

Beşiktaş'a 2 sezon önce kiralık olarak Benfica'dan transfer olan Anderson Talisca, geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla siyah-beyazlı takımın şampiyonluğunda kilit rol oynamıştı. 24 yaşındaki yıldız futbolcu, Beşiktaş formasıyla 2 sezonda şu ana kadar 72 maça çıktı ve 34 gol kaydetti. Özellikle mesafe tanımaksızın çektiği şutlarla ön plana çıkan Talisca, Brezilya Milli Takımı'na da seçildi ancak forma giyemedi. 

Etiketler :