Talisca, Beşiktaşlı taraftarları yere göğe sığdıramadı!

Talisca, Beşiktaşlı taraftarları yere göğe sığdıramadı!

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, Portekiz'in O Jogo gazetesine bir röportaj verdi.

Ajans Beşiktaş - Portekiz Ligi'ndeki şampiyonluk favorisini açıklayan genç Brezilyalı, Vodafone Park'taki atmosferi daha önce hiçbir yerde yaşamadığını söyledi.

Talisca'nın şampiyonluk adayı Porto!

Talisca Portekiz Ligi'nde şampiyonluğun en büyük adayının Porto olduğunu söylerken,"Bana göre şu anda favori onlar. Porto için tam zamanı. Harika bir başlangıcın üzerine harika bir sezon geçiriyorlar. Özellikle hücumda çok etkililer. Çok fazla gol atıyorlar. Benfica da iyi bir takım ve onlar da şampiyonluk için mücadele edecektir. Güven kazandıkça siz de iyi performanslar sergiliyorsunuz." dedi. 

''Porto maçına galibiyet için çıkacağız.''

Porto ile oynayacakları mücadeleyi de değerlendiren Talisca, "Gruptan çıkmak için bir puan yeterli ancak biz galibiyet için oynayacağız. Ama berabere kalırsak bu da bizim için iyi bir sonuçtur" ifadelerini kullandı. 

Talisca, Porto'yu uyardı: "Böyle bir atmosfer yaşamadım."

Talisca, Vodafone Park'a gelecek Porto takımını da atmosfer konusunda uyardı: "Böylesine daha önce yaşamadım. Ne Brezilya'da ne Portekiz'de ne de oynadığım herhangi bir yerde... Bir senelik daha sözleşme var ve burada mutluyum. Buradaki atmosfer çok farklı. Akhisar maçındaki atmosfer inanılmazdı. Şampiyonlar Ligi maçlarından bile daha gürültülüydü. Sahada iletişim kurmak çok zordu. Elimizden gelenin en iyisini yaptık ama ilk başlarda biraz zorlandım." 

 "Benfica ile hiçbir problemim yok.''

Talisca, Benfica'daki geleceğiyle ilgili de önemli sözler sarf etti: "Benfica ile hiçbir problemim yok. Problemin olan kişiyi hepiniz biliyorsunuz. kulübü, teknik heyeti ve futbolcuları seviyorum. Orada olamasam bile Benfica'yı desteklemeye devam edeceğim. Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum."

Kaynak: (Ajansspor)

 

 

Etiketler :