Talisca ilk kez konuştu! Yeni adresi...

Talisca ilk kez konuştu! Yeni adresi...

Beşiktaş’la vedalaşan Anderson Talisca, transferde rotasını işaret etti, İngiltere’deki futbol ortamını sevdiğini söyledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile 2 yıl geçirdikten sonra vedalaşan Anderson Talisca, Brezilya basınına özel açıklamalar yaptı. Bonservisi Benfica’da olan ve sürekli olarak transfer haberlerinde bir numaralı gündem olan Talisca, İngiltere Premier Ligi’ni işaret etti.
 
24 yaşındaki yıldız, “İngiltere Ligi’ni tercih ederim. Taraftarları için tercih ederim. Her maçta göze hoş gelen bir görüntü oluşuyor. Her maç aynı destek oluyor, bu durumu seviyorum” dedi. Liverpool ve Manchester United’ın ilgisini de yorumlayan Brezilyalı, “Evet bir ilgi hep var ama kesinleşen bir şey yok. Henüz somut bir durum yok. Şu anda bunlar spekülasyon, benim ağzımdan ‘evet, transfer bitti’ diye bir şey çıkmadı. Ben şu anda Bahia’da tatilin tadını çıkarıyorum” diye konuştu. 
 
Beşiktaş’ta nasıl başarılı olduğundan bahseden Talisca, oynadığı mevkiinin önemine değinip, “Bahia’da istediğim gibi değildi, daha farklı bir roldeydim orta sahada ve bu benim için doğru değildi. İstediğiniz bölgede, kendinizi rahat hissettiğiniz bölgede oynadığınızda işler daha farklı oluyor. Kendinizi daha özgür hissediyorsunuz” ifadelerini kullandı. (Skorer)