Talisca, Süper Kupa maçında yok!

Talisca, Süper Kupa maçında yok!

Anderson Talisca, Atiker Konyaspor maçı kadrosunda olmayacak.

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş, geçen sezonun Türkiye Kupası sahibi Atiker Konyaspor ile Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Samsun Yeni Stadı'nda saat 20:45'te başlayacak olan karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Zorlu maç öncesi siyah-beyazlı takıma kötü bir haber geldi. BeIN Sports'ta yer alan habere göre, Benfica Kulübü'nden gelecek olan evrakların yetişmemesi nedeniyle Anderson Talisca'nın lisansı çıkmadı. Bu nedenle genç oyuncu Atiker Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Nedeni belli oldu...
Ntv Spor'da yer alan habere göre Beşiktaş'ın Talisca'nın lisansını çıkaramamasının nedeni ise Benfica'nın oyuncunun evraklarını göndermemesi. Beşiktaş, Benfica'yla geçen yıl bir yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşmaya varmıştı. Siyah Beyazlılar'ın, Benfica'ya bu sezon başında 2 milyon Euro'luk bir ödeme yapması gerekiyordu. Ancak Benfica, Beşiktaş'ın bu rakamı ödemediği gerekçesiyle Talisca'nın lisansı için gerekli olan evrakları göndermedi. Pepe, Negredo'nun gibi yeni transferlerin lisansları çıkmasına karşın, Talisca'nın lisansı çıkartılamadı.

Benfica oyuncuyu geri çağırdı!

Benfica'nın konuyu uzatma yanlısı gibi tavır sergilerken, Siyah Beyazlılar ile Benfica arasında görüşmeler devam ediyor. Beşiktaş'ın konuyu FIFA'ya taşıması gündemde.  Süper Kupa maçı öncesi Beşiktaşlı yetkililer, yoğun gündem geçirdi. Buna karşın Benfica evrakları göndermedi. Beşiktaş oyuncuyla 1 yıllık anlaşmaya varmasına karşın, Portekiz ekibi oyuncuyu geri çağırdı.

Etiketler :