Talisca uçuşa geçti!

Talisca uçuşa geçti!

Talisca uçuşa geçti. Şampiyonlar Ligi’nde 2 maçta 2 gol atan Sambacı, ligde de tutulamıyor... Son olarak Trabzon'u boş geçmeyen yıldız isim, bu sezon toplamda 7 karşılaşmaya çıkıp 6 gole katkı sağladı.

Ajans Beşiktaş - Kara Kartal’ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, Siyah- Beyazlı formayla sezona adeta fırtına gibi bir giriş yaptı. Süper Lig’de 7 maçta rakip fileleri 2 kez havalandırıp 2 de asist yapan Sambacı, Şampiyonlar Ligi’nde de muhteşem bir seri yakaladı. Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı turnuvasında 2 karşılaşmada iki gol atmayı başaran Talisca, toplamda 9 mücadelede forma giyip 6 gole katkı yaptı. Son olarak önceki akşam Trabzonspor’la oynanan mücadelede de gol atmayı başaran 23 yaşındaki yıldız, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu belirtti.

‘İlk maçtan itibaren...’

Yıldız futbolcu, “Takımımın başarılı olması için elimden geleni yapıyorum. Gol atmak benim için önemli ancak daha da önemli olan takımımın kazanması... Trabzonspor karşısında 3 puana çok yakındık ancak galibiyeti kaçırdık. Şimdi önümüzde milli maç arası var. Bu sürede toparlanıp sonrasında kazanmaya ilk maçtan itibaren devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Etiketler :