Talisca'nın yerine flaş Pelkas iddiası!

Talisca'nın yerine flaş Pelkas iddiası!

Bu sezon ligde şampiyonluk umudunu kaybeden Beşiktaş,yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladı. İlk hedef ise PAOK'lu oyuncu Dimitris Pelkas.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de son iki yılın şampiyonu Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi vizesini alabilmek için, Fenerbahçe ve Başakşehir'in puan kaybetmesini bekleyecek.

Beşiktaş gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için ise çalışmalara başladı. İlk etapta takımdan ayrılması beklenen Talisca'nın yerini doldurmak isteyen Beşiktaş, gözünü PAOK'un 25 yaşındaki yıldızı Dimitris Pelkas'a dikti. Başkan Orman ve beraberindeki yöneticiler, genç oyuncuyu izlemek için geçtiğimiz günlede Yunanistan'a seyehat etti.

Burada AEK ile PAOK arasında oynanan Yunanistan Kupası finalinde oyuncuyu izleyen Orman ve ekibi PAOK'lu yöneticilerle bir araya geldi. Pelkas'ın ikinci gole imza attığı karşılaşmayı PAOK 2-0 kazanarak şampiyonluğa ulaşmıştı.

Pelkas 36 resmi karşılaşmada 12 gol ve 11 asistlik bir performans sergiledi Genç oyuncunun kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Tivibuspor)