"Talisca'yı Talisca yapan Beşiktaş'tır"

"Talisca'yı Talisca yapan Beşiktaş'tır"

Siyah-Beyazlılar, Talisca’nın takıma katılmasıyla adeta bir 10 numara transferi yapmış oldu. Gecikme için özür dileyen Brezilyalı yıldız, “Talisca’yı Talisca yapan Beşiktaş’tır” sözleriyle gönül aldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yıldız futbolcusu Anderson Talisca’ya nihayet kavuştu. Yeni sezon hazırlıkları için takıma biraz gecikmeli katılan sambacı, dün sabah antrenmanında hocasının ve takım arkadaşlarının gönlünü aldı. Teknik direktör Şenol Güneş’le yüz yüze görüşen Talisca’nın, kampa geç katılması ile ilgili özel nedenler sunduğu aktarıldı. Mazereti kabul eden Güneş de oyuncusunda takım arkadaşlarıyla arasındaki farkı kısa sürede kapatmasını istedi.

“BEŞİKTAŞLI TALİSCA” HAVASINDA
Geçtiğimiz ay gündemi meşgul eden “Manchester United Talisca’yı istiyor” ve “Talisca maaşına zam istiyor” şeklindeki haberlerden sonra Siyah-Beyazlı takıma odaklanıp odaklanamayacağı tartışılmıştı. Ancak sambacı, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde çimlere basar basmaz “Beşiktaşlı Talisca” havasına girdi. Yeni sezon formalarıyla poz vermeyi ve Kartal Pençesi yapmayı da ihmal etmeyen 23 yaşındaki yıldız, teknik heyeti ve yönetimi memnun etti.

UZUN UÇUŞLARI SEVMİYORUM
Sambacının yöneticilerle de görüştüğü ve “Yüzde 100 Beşiktaş’a odaklanıp geldim. Uzun uçak yolculuklarını pek sevmiyorum. Gecikmemin mazur görmenizi isterim. Sosyal medyada hakkımda bir sürü dedikodu çıktı. Ben buradan bir şampiyonluk daha yaşamadan gitmem. Talisca’yı Talisca yapan Beşiktaş’tır. Kendimi bir kez daha kanıtlamaya hazırım. Burayı, sizi, takım arkadaşlarımı ve İstanbul’u gerçekten çok özlemişim” dediği aktarıldı. (Güneş-Kemal ılıkkan)

Etiketler :