Tamer Tuna: "Kendimiz pozitifiz ama bugüne kadar 20. testimizi olduk''

Tamer Tuna: "Kendimiz pozitifiz ama bugüne kadar 20. testimizi olduk''

Antalyaspor teknik direktörü Tamer Tuna, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Antalyaspor teknik direktörü Tamer Tuna, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İşte Tamer Tuna'nın açıklamaları;

"Kendimiz pozitifiz ama bugüne kadar 20. testimizi olduk. Şüpheli bir durum ortaya çıktı ve 3 kez test olduk. Bütün testler güncel ve kabul edilebilir. Hepsinde test sonuçları negatif. Ne denilebilir ki?"

"Oyuncularım tesisteydi. Uçak saatini geciktirdik ama kampımızı tesiste devam ettirdik. Bu maça gelmek çok önemli değil. Bu konuda vicdan sahibi bir takımız. Burada bulunan 45 kişi içinde pozitif vaka yok."

"Bu konulara en fazla biz dikkat ediyoruz. Dikkat etmeye devam edeceğiz ama ne olur bilmiyoruz."

"Kulüpler birbirlerinden bir şey çıkarmak istiyor. Burada test istiyorlar. İnanın yapılabilir. Federasyon ister, il sağlık kurulu ister... Yöntemi bu şekilde mi? Bu sonuçlar bakanlıkta var. Şüpheli olan numuneler bile kontrol edildi."

"Maç dışında konuşmak kadar kötü bir şey yok. Maalesef içinde oluyoruz. Futbolun içinde kalmak istiyoruz."