Taraftar böyle coştu: "Aziz'i al Fikret Başkan!"

Taraftar böyle coştu: "Aziz'i al Fikret Başkan!"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Atiker Konyaspor'u konuk etti.

Ajans Beşiktaş - Maçta Beşiktaşlı taraftarlar ilginç tezahüratlarda bulundu. Beşiktaşlılar Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında Beşiktaş hakkında konuşan sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi.

Siyah-beyazlılar tribünlerden şu tezahüratlarda bulundu:

"Yönetim uyuma Aziz'e sahip çık"
"Aziz Başkan bizi bırakma"
"Oley oley Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın çocuğu Aziz Yıldırım"
"Aziz'i al Fikret Başkan"
"Taraftarız biz çekeriz cefa Aziz Başkan bizi bırakma"

Bunlardan sonra da siyah-beyazlı taraftarlar, Quaresma lehine tezahüratta bulundular.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Yüksek Divan Kurulu'nda yaklaşık 1 saat konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu konuşmanın büyük bir kısmını Beşiktaş'a ayırmıştı.

Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş ile ilgili şunları söylemişti:

"Samuel Eto'o transferiyle ilgili devreye girmişiz falan. Üst akıl falan filan. Biz Eto'o konusunda üst akıl olarak devreye girmişiz gibi hareket eden Beşiktaş, Mehmet Ekici için devreye girdi. Beşiktaş, Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye gelmemesi için elinden geleni yaptı. Biz Trabzonspor'la görüşüp Aaatıf + 500 bin euro önerdik. Aatıf gitmek istemeyence 1 milyon 750 bin euro önerdik. düşünüp geri döneceğiz dediler. Bu arada Beşiktaş devreye girmiş, biz almayalım diye herşeyi yaptılar. Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki anlaşma nedir? Bunu kamuoyuna açıklasınlar. İki kulüp de SPK'ya bağlı. SPK da sormuyor. Mehmet ekici üzerinde oyunlar oynanıyor. Bunlar etik değil.

Beşiktaş'ta bazı oyuncular bize gelmek istiyor. Quaresma... Avukatı bizi aradı. Bizim menajerle görüştüler. Benimli görüşmek istediler, kabul etmedim. Quaresma'nın bize gelmek için teklifi elimde. İstiyorlarsa gösteririm. Ama almayacağım, bilsinler! Başka oyurcular da gelmek istiyor. Sözleşmesi bitince buraya gelmek isteyenler var. İsterlerse hepsinin ismini açıklarım.

Sosa ile ilgili görüştük. Kendisine cazip bir teklif yaptık. Tşekkür etti ama Milan'da kalmak istediğini söyledi. Menajeri kendisi açıkladı. Sosa ve eşinin terör korkusu yok. Kasten bu haberlerin yayıldığını Sosa'nın menajeri söyledi. soso, kendisini orada kanıtlamak istediği için gelmiyor."

Demirören'in Beşiktaş'tan alacağı var. Sayın Demirören, bu parayı Beşiktaş'a hibe et. Bu iş çözülsün. Beşiktaş kazanamazsa sana paranı ödeyemez. İster istemez Beşiktaş'ın kazanmasını isteyeceksiniz. Yoksa sizin parayı ödeyemez..."

Etiketler :