Tarihi karar sonrasında Beşiktaş Yöneticileri PFDK'ya sevk edilecek mi?

Tarihi karar sonrasında Beşiktaş Yöneticileri PFDK'ya sevk edilecek mi?

Spor Hukukçusu ve Avukat Emin Özkurt, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe maçında sahaya çıkmayacak olmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkmama kararı aldı. Beşiktaş'ın bu kararı almasının ardından siyah beyazlı kulübe nasıl bir yaptırım uygulanacağı yönünde Spor Hukukçusu ve Avukat Emin Özkurt, FutbolArena TV canlı yayında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş ne ceza alacak?

Spor Hukukçusu ve Avukat Emin Özkurt, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe maçına çıkmama kararını almasının ardından uygulanacak olan yaptırımlar hakkında şunları söyledi:

"BEŞİKTAŞ'IN ALACAĞI CEZALAR..."

Beşiktaş'ın maça çıkmaması durumunda olay Türkiye Kupası kategorisinde cereyan ettiği için, TFF buna göre uygulama yapacak. O da bize şunu söylüyor. Türk müsabakalarına, müsabakaya çıkmayan kulüp hakkında öncelikle hükmen mağlubiyet oluyor. Türkiye Kupası maçlarından ihraç edilecek. Bir sonraki sezonda da Türkiye Kupası'nda yer almasına müsade edilmeyecek ve ayrıca Türkiye Kupası ticari haklarından da faydalanamayacak. Bu yıl kazandığı ödüller de ödenmeyecek.

"YÖNETİCİLERİN PFDK'YA SEVKİNİ OLASI GÖRMÜYORUM"

"Bu karar alındı diye Beşiktaş yöneticilerinin PFDK'ya sevkini olası görmüyorum. Sevk olmayacak." (Futbol Arena)

Etiketler :