TARİHTE BUGÜN | Beraberlik golü Bobo'dan!

TARİHTE BUGÜN | Beraberlik golü Bobo'dan!

Beşiktaş 16 Ocak 2008'de deplasmanda Ankaragücü ile karşılaştı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş 2007-2008 Sezonu Fortis Türkiye Kupası 3. Tur A Grubu 4. Hafta Maçında deplasmanda 16 Ocak Çarşamba günü saat 16.00'da Ankaragücü ile karşılaştı. Karşılaşma Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynandı.

Ankaragücü'nün devre arasında Boluspor'dan transferi Gökhan Emreciksin, Ankaragücü formasını ilk kez giydiği ligin 18. hafta maçında Ankaraspor'a attığı golden sonra bu maçta da Beşiktaş filelerini havalandırdı. (2de2 yaptı.) maçın 40. dakikasında gelen bu gole Beşiktaş 52'de Bobo ile yanıt verdi ve A grubunu 7 puan ve +5 gol averajıyla tamamlamış oldu. Ankaragücü ise puanını 4'e çıkarttı ve gruptan çıkma şansını gruptaki son maçında deplasmanda oynayacağı 7 puanlı grup ikincisi çaykur Rizespor maçına bıraktı.

Baki Mercimek 79. dakikada 2. sarı karttan gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. 

Ankaragücü: Serkan Kırıntılı, Abdullah Elyasa Süme, Andre Ferreira da Silva, Bebbe Mbangue Gustave Anicet, Kirita Giani Stelian, Murat Duruer (dk. 63 Dilvino Joao de Carvalho), İbrahim Ege, Gökhan Emreciksin, Murat Erdoğan (dk. 87 Kaba Diawara), İlkem Özkaynak, Cem Can

Beşiktaş: Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, Serdar Özkan (dk. 28 İbrahim Kaş), İbrahim ,Üzülmez, Baki Mercimek, Edouard Leopold Cisse, Ali Tandoğan, Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela, Matias Emilio Delgado (dk. 86 aydın karabulut), Deyvison Rogerio da Silva, Mert Nobre (dk. 63 filip holosko)