Teemu Pukki'nin menajerinden Beşiktaş açıklaması

Teemu Pukki'nin menajerinden Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş iç transferde yıldız isimlerle anlaşma zeminin ararken dış transfere de ağırlık verdi. Beşiktaş'ın gündemindeki Finlandiyalı golcü Teemu Pukki'nin menajeri Andrew Thomspon, açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Finlandiyalı golcü Teemu Pukki'nin menajeri, açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, 2019-2020 sezonunu pandemi sonrasındaki etkili performansıyla 3. sırada bitirdi ve Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamaya hak kazandı. Sezonun bitmesinin ardından iç ve dış transfere ağırlık veren Beşiktaş, TFF'nin açıkladığı harcama limitleri doğrultusunda yeni sezon için çalışmalara resmen başladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda Aytemiz Alanyaspor'dan ayrılan Fabrice N'Sakala anlaşma sağlayan, Welinton'la da anlaşma noktasına gelen Siyah Beyazlılar gözünü forvet transferine çevirdi.

Burak Yılmaz'ın Fransa'nın Lille takımına transferinin ardından hücum bölgesinde eksilen Beşiktaş, yıldız golcünün boşluğunu yine aynı kalitede bir başka isimle doldurmanın planlarını yapıyor.

İlk olarak Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Papiss Cisse'yi gündemine alan Beşiktaş, Senegalli golcünün menajeriyle görüşme halinde.

Papiss Cisse ile Burak Yılmaz'ın boşluğunu doldurmayı planlayan Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi...

Beşiktaş'ın Premier Lig'de küme düşen Norwich City'nin Finalndiyalı golcüsü Teemu Pukki ile ilgilendiği iddia edildi. Beşiktaş yönetiminin Pukki için Norwich City yöneticileri ile masaya oturacağı ve anlaşmaz zemini arayacağı iddia edilmişti.

Teemu Pukki'nin menajeri Andrew Thompson, açıklamalarda bulundu. Thompson, Pukki haberleri için, "Bu haberler gerçeği yansıtmıyor. Beşiktaş'ın Pukki ile ilgilendiği haberleri doğru değil. Başka bir yorum gerek yok." dedi.

Teemu Pukki, geçtiğimiz sezon Norwich City formasıyla çıktığı 36 maçta 11 gol atarken 3 asist yaptı. (Skorer)

Etiketler :