Tek maç uyarısı! Güneş, futbolculara neler söyledi?

Tek maç uyarısı! Güneş, futbolculara neler söyledi?

Beşiktaş'ta artık herkesin aklı fikri Olympiakos maçında...

Ajans Beşiktaş - Son 16 turunda Olympiakos ile eşleşen ve ilk maça deplasmanda perşembe günü çıkacak olan siyah-beyazlılarda tek hedef avantajlı bir skor ile dönüp turu Vodafone Arena’da geçmek. Teknik direktör Şenol Güneş de sık sık oyuncuları ile yaptığı toplantılarda takımın üstündeki stresi azaltmak istiyor. Rakibin Pire’de kurduğu atmosferin takımına etki etmesini istemeyen deneyimli teknik adam öncelikli olarak herkesin sakin kalması gerektiğinin altını çizdi.

Güneş deplasmanda bu sezon Avrupa maçlarında takımının rahat oynamasına da güvenerek şu sözlerle ekibine seslendi:

"Bundan sonra tek tek gidiyoruz. İki ayaklı bir tur olarak düşünmeyin Olympiakos maçını. Buna göre oynayın! Her maçımızı kazanmak için çıkıyoruz. Konsantrasyonumuz bozulmayacak. Avantajla dönmemizin anahtarı bu. Kimse sinirlenmeyecek, herkes sadece oyuna odaklanacak. Seyircinin ne yaptığı, sahaya ne attığı önemli değil. Biz kendi oyunumuzu oynadığımızda zaten istediğimiz sonuçları alıyoruz, bunu son iki sezondur defalarca gördük. Ancak bir an olsun konsantrasyonumuzu kaybedip oyundan düştüğümüzde de başımıza gelenleri biliyoruz. İşte bu yüzden herkes dikkatli olmak zorunda.

Beşiktaş gibi oynarsak hem rakibin düzenini bozarız hem de rakip taraftarın dengesini. Son 3 maçtır ligde kazanamıyorlar. Bu nedenle bu maça büyük bir motivasyon ile çıkacaklar. İşte bu yüzden iyi başlayıp rakibin direncini düşürürsek işler de tersine döner, tur kapısı açılır. Ancak altını bir kez daha çiziyorum. Tek tek gideceğiz. Kimse başka maçları, rövanşı düşünmesin. İşi İstanbul’a bırakmayın." (Vatan / Erdal Cömert)