Tek taraflı sözleşme feshi için TFF'ye başvuran Burak Yılmaz için Beşiktaş ne yapacak? İşte son iddialar...

Tek taraflı sözleşme feshi için TFF'ye başvuran Burak Yılmaz için Beşiktaş ne yapacak? İşte son iddialar...

İddialara göre Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Burak Yılmaz pazarlığı hız kazanacak.

Ajans Beşiktaş - Bilindiği üzere Trabzonspor'da Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak, alacaklarının ödenmemesinin ardından tek taraflı sözleşme feshi için TFF'ye başvurdu.

Trabzonspor, TFF'ye başvuran Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'a ocak ayına kadar 4 milyon euro ödemezse, her iki futbolcu da bedelsiz olarak ayrılabilecek. Konuyla ilgili konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Sorun değil. Gereği neyse yapılacak. Bizim için sürpriz olmadı" dedi.

Ara transferde Vagner Love, Larin ve Mustafa Pektemek’ten memnun olmadığı için kaliteli bir golcüyü kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ın Trabzonspor’da kadro dışı kalan Burak Yılmaz’ı yeniden takıma kazandırmak için büyük çaba harcadığı iddiaları sürüyor.

Star gazetesinin dünkü haberinde Trabzonspor'da haksızlığa uğradığına inanan Burak’ın da Beşiktaş’a sıcak olduğu belirtilmişti.

Ancak oyuncunun 5.5 milyon euro bonservis bedelinin olması işi zora sokuyor. Burak’ın alacaklarına karşılık bonservisini talep etmesi üstünün Beşiktaş tarafından tamamlanması da gündemde.

Haberlere göre Siyah-Beyazlılar’ın Trabzon’da yıllık 3.5 milyon euro alan Burak’a bonuslar hariç 2.5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. İddialara göre iki takım arasındaki pazarlıklar hız kazanacak.

Etiketler :