“Teknik adamlığı bırakacağı yönünde iddialar var!”

“Teknik adamlığı bırakacağı yönünde iddialar var!”

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, Galatasaray ile TT Arena'da karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakayı siyah-beyazlı takım 2-0 kaybetti. Galatasaray'ın gollerini Fernando ve Gary Rodrigues kaydetti. Dusko Tosic, mücadelenin 65. dakikasında kırmızı kart gördü. Bu mağlubiyetle şampiyonluk yarışında çok ağır bir yara alan Beşiktaş, ligde 4. sıraya geriledi. Galatasaray ise yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

TRT Spor Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer sosyal medyada Şenol Güneş'in basın toplantısıyla alakalı olarak  "Şenol Güneş’in yayıncı kuruluş ve basın toplantısında gösterdiği tavır, soru almaması ve kırgınlığı, sezon sonunda bırakacağı yönündeki düşünceyi kuvvetlendiriyor.. Sadece Beşiktaş’ı değil, teknik adamlığı da bırakacağı yönünde iddialar var.." 

"Son 3 sezonu,
Statsız şampiyonluğu,
İkinci şampiyonluğu,
Şampiyonlar Ligi’nden namağlup çıkmayı,
Avrupa Ligi yarı finalini penaltılarla kaçırmayı,
Yaşanılan tüm zaferleri unutup,
bu gece yönetime ve Şenol Güneş’e sallamak, en hafif tabiriyle ayıptır.."
ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş müsabaka sonrasında ne dedi?

Mücadelenin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş "Konuşacak bir şey yok. Birçok şeyin anlamını yitirdiği bir ortamda, monolog yapıldığını, diyalog olmadığını söyledim maçtan önce. Teknik olarak da söyleyeek bir şey yok, üzgünüm, kaybettik." dedi.

Etiketler :