Telles: "Beşiktaş'ın çok kaliteli oyuncuları var"

Telles: "Beşiktaş'ın çok kaliteli oyuncuları var"

Porto'nun Brezilyalı oyuncusu Alex Telles, maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, gruptaki ilk maçında Porto ile karşı karşıya gelecek. Dragao Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 21:45'te başlayacak. Basın toplantısında konuşan Alex Telles, şu ifadeleri kullandı:

"Her maç için ayrı strateji olabilir ama oyun felsefemiz değişmez. Beşiktaş maçında üzerime düşen her şeyi yapacağım. Beşiktaş'ın birçok oyuncusu değişti ancak saha içinde ismen bildiğim oyuncular var, bunlar çok kaliteli oyuncular. Hafta içinde Beşiktaş'ı izledik. Quaresma çok iyi bir oyuncu, bunu herkes biliyor. Dikkat etmem gereken noktaları biliyorum.

Brezilya Milli Takımı'na çağrılmayı ben de istiyorum, bunun için elimden geleni yapıyorum. Porto'ya karşı olan görevlerimi yerine getirdiğim zaman diğer şeyler de kendiliğinden gelecekir. Geçen seneye göre daha olgun, daha komple ve çok öğrenmiş bir futbolcuyum. Kendimi geliştirdiğime, daha olgun bir futbolcu olduğuma inanıyorum.

Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Gol yemedik ve tüm maçlarımızı kazandık. Bu bize baskı olarak değil, motivasyon olarak geri döndü. Ben yarın da tüm stratejilerimizi uygulayarak aynı şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum"

Etiketler :