TFF'den açıklama

TFF'den açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu ile Süper Lig ve TFF 1. Lig yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk yetkilileri arasında bugün bir toplantı yapıldı.

Ajans Beşiktaş - Riva'daki toplantıda TFF'yi Başkan Nihat Özdemir, 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekili Erhan Kamışlı, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Digiturk'ü beIN MEDIA GROUP CEO'su Yousef Al-Obaidly, Digiturk Spor İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Saad Saleh Al-Hudaifi ve diğer yetkililer temsil etti.

Toplantıda Digiturk yetkilileri, devam eden 2019-2020 sezonuna ilişkin kalan ödemelerin sezonun bitimi ile birlikte tamamlanacağını taahhüt edip, buna ilişkin sözleşme karşılıklı olarak imzalandı. 

Ayrıca, devam eden 2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarına ilişkin sözleşme detayları ile, süre uzatılması dahil, her türlü konu masaya yatırılarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 

TFF tarafından ''Sonraki iki sezonluk anlaşma detayları yeniden değerlendirilerek, TFF ve Digiturk, uzun yıllardır devam eden iş birliğinin artarak sürmesi konusunda kararlılığını ortaya koymuştur.'' denildi.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak: ''Digiturk'e Türk futboluna değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.'' (Türkiye Futbol Dederasyonu)

Etiketler :