Tolga Zengin'den samimi açıklamalar: "Forma şansı bulduğum zaman..."

Tolga Zengin'den samimi açıklamalar: "Forma şansı bulduğum zaman..."

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında deplasmanda Leipzig'i mağlup etmeyi başardı.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında grubunu zirvede bitirmeyi garantileyen Beşiktaş, son hafta maçında deplasmanda Leipzig'i yendi. Beşiktaş, bu galibiyetin ardından birçok rekor kırdı.

Siyah-beyazlı takım, topladığı 14 puanla Şampiyonlar Ligi'nde en fazla puan toplayan Türk takımı, grubunu namağlup tamamlayan ilk Türk takımı, grubunda attığı 11 golle, en fazla gol atan Türk takımı ve grupta aldığı 4 galibiyet ile en fazla galibiyet alan Türk takımı oldu.

Karşılaşmanın ardından maçın yıldızlarından Tolga Zengin açıklamalarda bulundu. Kaptan Tolga şunları söyledi;

"Kendimi göstermek gibi bir amacım olmadı. Kaç yaşına geldim artık. Ben işimi yapmaya çalışıyorum. Kişisel olarak bir değerlendirme yapmayacağım. Ne zaman forma şansı geleceği olmaz. Bugün takım olarak çok iyi mücadele ettik. Herkes yüreğini ortaya koydu. Nasıl oynamamız gerektiğini biliyorduk. Ş.Ligi'nde tecrübe daha ağır basıyor. Başkanımız sağ olsun buraya oyuncu alırken karakterine bakarak alıyor. Sivri adam alınmıyor. Burada bir aile ortamı var. Kimse forma derdinde değil. Dert etmemek mümkün değil, üzülüyorsun. Ama yerine oynayan bir arkadaşın var, Fabri var. O da iyi oynadığı zaman mutlu oluyor. Bu takımın başarısı."

Etiketler :