Tolgahan Acar: "Güzel bir galibiyetle performansımızı taçlandırdık. "

Tolgahan Acar: "Güzel bir galibiyetle performansımızı taçlandırdık. "

Beşiktaş Sivasspor deplasmanından 2-1 mağlubiyetle döndü.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, mücadeleyi 2-1 kaybetti ve devre arasına moralsiz girdi. Beşiktaş'ın tek golü Alvaro Negredo'dan gelirken, Sivasspor 1-1 giden maçın 82. dakikasında bulduğu golle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Siyah-beyazlı takım net pozisyonlar bulduğu müsabakada, puanı kopartacak golü bulamadı.

Mücadelenin ardından Sivasspor kalecisi Tolgahan Acar açıklamlarda bulundu. Acar: "Başakşehir maçı oradan aldığımız galibiyet, Alanya’da yediğimiz gol olmasaydı diyorum. Böylece biz biraz daha sıralamada yukarıya çıkabilirdik. Ligin ikinci yarısına daha iyi başlamak istiyoruz. Hocalarımız bizi strese sokmadan çok iyi hazırladı. Perşembe günü mesela idman yapmadık. Sahada da çok iyi mücadele ettik. Güzel bir galibiyetle performansımızı taçlandırdık. Mutluyuz. İkinci yarıya daha iyi başlayacağız. İkinci yarıda takviyeler yapacağız ve daha iyi bir görüntü çizeceğiz."

"Başakşehir maçı oradan aldığımız galibiyet, Alanya’da yediğimiz gol olmasaydı diyorum. Böylece biz biraz daha sıralamada yukarıya çıkabilirdik. Ligin ikinci yarısına daha iyi başlamak istiyoruz. Hocalarımız bizi strese sokmadan çok iyi hazırladı. Perşembe günü mesela idman yapmadık. Sahada da çok iyi mücadele ettik. Güzel bir galibiyetle performansımızı taçlandırdık. Mutluyuz. İkinci yarıya daha iyi başlayacağız. İkinci yarıda takviyeler yapacağız ve daha iyi bir görüntü çizeceğiz."

(Radyospor)

Etiketler :