Tolgay Arslan: "FIFA'da sıra bekliyorum. Olmazsa CAS'a gideceğim"

Tolgay Arslan: "FIFA'da sıra bekliyorum. Olmazsa CAS'a gideceğim"

Beşiktaş, Göztepe'yi deplasmanda 3-1 yendi ve puanını 21'e çıkardı.

Ajans Beşiktaş - Kötü gidişine Alanyaspor deplasmanında son veren Beşiktaş, bu hafta da Göztepe'yi yenerek son 2 maçtan 6 puan aldı. Milli Takım arasına moralli giren Beşiktaş'ta, Göztepe karşısında goller Talisca, Babel ve Cenk Tosun'dan geldi. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş'ın son zamanlardaki yükselen formu ile dikkat çeken ismi Tolgay Arslan açıklamalarda bulundu.

Tolgay "İlk 15-20 dakika iyi değildik. %100 oynayamadık. Golden sonra daha iyi oynadık, 3 puanı hak ettik, çok pozisyona girdik. Sezon başlamadan önce 1 maç oynuyordum, 2 maç oynamıyordum, bu hocanın kararı. Her oyuncu oynayınca %100'e yaklaşıyor. Ben bir görev adamıyım, takım için savaşırım, elimden geleni yaparım." dedi.

Milli Takım hakkında da konuşan yıldız oyuncu "Milli ara var. Sonra cuma günü Akhisar'a karşı oynayacağız. Hedefimiz tabii ki 3 puan. Takımı tebrik ediyorum. Ayrıca karşı takımı tebrik ediyorum. Biz hak ettik 3 puanı. Milli takımda olacağını eminim. Sabretmek lazım. FIFA'da sıramı bekliyorum. FIFA olmazsa CAS'a gideceğiz. Bir kaç örnek var. Çok umutluyum o konudu. Lucescu hoca sağolsun ilgileniyor. Sabırlı olmam gerekiyor ama Avrupa Şampiyonası'nda hoca eğer çağırırsa beni görürüz. Federasyon'dan bir kişi beni aradı. Onlar da beni istiyor. Ben de onu istiyorum. Hocama dün, "Çok fazla oynamak istiyorum" dedim. O da sağolsun görevi bana verdi." ifadelerini kullandı.

Etiketler :