Tolgay Arslan: "Kolay değil ama başaracağız"

Tolgay Arslan: "Kolay değil ama başaracağız"

Tolgay Arslan, Alanyaspor maçıyla birlikte çıkışa geçeceklerini söyledi ve ekledi: Bu kolay bir süreç değil ancak bu zor dönemin altından kalkabilecek kaliteye ve güce sahibiz. Alanya maçı bizim için yeni bir başlangıç olacak!

Ajans Beşiktaş - Kara Kartal’ın tecrübeli oyuncusu Tolgay Arslan, Siyah-Beyazlılar’ın Monaco ve Başakşehir maçlarında ilk 11’de sahaya çıkmıştı. Sergilediği etkili futbolla orta sahayı hareketlendirmeyi başaran 27 yaşındaki oyuncu, bu akşam Alanyaspor karşılaşmasında da Atiba Hutchinson’la birlikte ön libero hattında görev yapacak.

Karşılaşma öncesinde kendisi ve takımın gidişatıyla ilgili olarak yakın çevresine konuşan Arslan, “Her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İdmanlarda elimden gelen gayreti gösteriyorum. Daha çok oynadıkça daha fazla süre aldıkça performans olarak takımıma daha fazla katkı sağlayacağımı düşünüyorum. Monaco karşılaşmasıyla ilk 11’e geri döndüm ve iyi bir performans sergiledim. Ardından hocam beni Başakşehir maçında da ilk 11’de görevlendirdi. Şanssız bir maç yaşadık ve ne yazık ki sahamızdan 1 puanla ayrıldık” ifadelerini kullandı.

'Rakiplerimiz de zor maça çıkacak'

Takım olarak bu akşamki maçla yeni bir başlangıç yapacaklarına olan inançlarının tam olduğunu kaydeden Tolgay, “Alanyaspor karşılaşmasıyla birlikte çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum. Artık rakiplerimiz daha zor rakiplere karşı oynayacak. Hafta içinde de maç yapıyoruz. Sonra tekrar Süper Lig’e hazır olmaya çalışıyoruz. Bu kolay bir süreç değil ancak bu zor dönemin altından kalkabilecek kaliteye ve güce sahibiz. Bunu başaracağımızı düşünüyorum. Alanya maçı bizim için yeni bir başlangıç olacak” diye konuştu. (Fanatik)

Etiketler :