Tolgay Arslan: "Son bölümde eski Beşiktaş'ı hatırlattık"

Tolgay Arslan: "Son bölümde eski Beşiktaş'ı hatırlattık"

Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde bu akşam Beşiktaş kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırladı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig 2018/2019 Sezonu 5. Hafta mücadelesinde Beşiktaş E.Y. Malatyaspor'u evinde konuk etti.  Karşılaşma sonrası konuşan Tolgay Arslan, "Geçen hafta ufak bir sakatlık geçirmiştim, maçtan önce kendimi iyi hissediyordum. Sonradan oyuna girdim. Son bölümde eskisi gibi oynadık. 10 kişiye rağmen pozisyonlar aradık. Bu zeminde her şey kolay değil.

Son bölümde eski Beşiktaş'ı hatırlattık. İnşallah zemin düzelir ve biz de eski futbolumuzu oynarız. Pas yapmak var, tehlikeli şekilde öne pas atmak var. Bizim için önemli olan pas ile adam eksiltmek. Onu son dönemde yapabildik ve galibiyeti de hak ettik." dedi.

İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlanırken ikinci yarı Portekizli yıldız Pepe'nin golüyle Beşiktaş 1-0 öne geçti. Gary Medel gördüğü kartla oyun dışı kalırken Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü. 10 kişi kalan Beşiktaş'ta Hollandalı yıldız Ryan Babel, rakip takım filelerini havalandırdı ve skoru 2-0'a getirdi. 88. dakika Beşiktaş karşısında 1 gol kaydeden Evkur Yeni Malatyaspor Vodafone Park'tan mağlup ayrıldı. 

Etiketler :