Tolgay sahaya, Oğuzhan kulübeye!

Tolgay sahaya, Oğuzhan kulübeye!

Kadroda olmayan Caner’in yokluğunda Adriano sol bekte, Gökhan savunmanın sağında görev yapacak. Tolgay’ı 11’de sahaya sürmeyi planlayan teknik heyetin, Oğuzhan’ı kulübeye çekmesi bekleniyor.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun 4. haftasında bugün Monaco ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş dün akşam saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Siyah-beyazlı futbolcular yalnızca ilk 15 dakikalık bölümü basına açık tutulan antrenmanda, ısınma hareketleri ve 5’e 2 pas programından sonra taktik çalışmalar yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in idmanın medyaya kapalı olan bölümünde sahaya sürmeyi düşündüğü kadroyu denediği aktarıldı.

Sürpriz biçimde maç kadrosuna almadığı Caner Erkin’in yokluğunda savunmanın solunda Adriano’yu, sağ bekte Gökhan Gönül’ü deneyen Şenol Güneş’in orta sahada ise Atiba-Tolgay ikilisine şans tanıması bekleniyor. Aytemiz Alanyaspor deplasmanında 65 dakika sahada kalan ve Cenk Tosun’a yaptığı asist dışında fazla varlık gösteremeyen Oğuzhan’ı yeniden kulübeye çekmeyi düşünen Güneş’in, son haftaların bir başka formsuz ismi Talisca’ya ilk 11’de şans tanıyacağı ifade edildi.

Monaco karşısında Kartal’ın gol ayağı ise Cenk Tosun olacak. Alanya’da attığı galibiyet golüyle suskunluğunu bozan Alvaro Negredo’nun yine ikinci yarıda görev alması bekleniyor. (Milliyet)

Etiketler :