Tosic'in yerine Juan Jesus!

Tosic'in yerine Juan Jesus!

Gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) güçlü ekiplerinden Roma'nın başarılı savunma oyuncusu için harekete geçti.

Ajans Beşiktaş - Fanatik'in haberine göre siyah beyazlı ekibin asbaşkanı Umut Güner, transfer için Roma Sportif Direktörü Monchi'yle görüştü. Güner, İtalyan ekibine satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulundu.

FİKRET ORMAN'IN ONAYINDAN SONRA GİRİŞİMLER BAŞLADI

Siyah beyazlı ekip; Dusko Tosic'in, Çin Süper Ligi takımlarından Guangzhou RF'le anlaşması sonrasında savunma hattını güçlendirmek için düğmeye basmıştı. Beşiktaş'ın bu doğrultuda ilk hedefinin Serie A ekibi Roma'nın Brezilyalı savunmacısı Juan Jesus olduğu iddia edildi.

Başkan Fikret Orman'la yaptıkları görüşmelerin ardından kulübün transferden sorumlu yöneticisi Umut Güner'in, tecrübeli futbolcu için resmi girişimlere zaman kaybetmeden başladığı kaydedildi.

SATIN ALMA OPSİYONU 10 MİLYON EURO

Güner'in, Roma'yla sözleşmesi 2020 yılında sona erecek olan 26 yaşındaki futbolcu için kulübüne satın alma opsiyonlu 1 yıl kiralama önerisinde bulunduğu kaydedildi. Monchi'yle menajer Bayram Tutumlu aracılığıyla görüşen Umut Güner'e, kiralama bedeli için 1.5 milyon Euro (8.1 milyon TL), satın alma opsiyonu olarak da 10 milyon Euro (54 milyon TL) tutarında bir rakamın önerildiği iddia edildi. Roma'nın 2017 yılında bir başka İtalya ekibi Inter'den transfer ettiği Jesus, 2017-18 sezonunda Roma formasıyla, 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere, 29 karşılaşmada görev aldı.

Etiketler :