Tosic'ten çarpıcı açıklamalar

Tosic'ten çarpıcı açıklamalar

Beşiktaş'tan Çin'in Guangzhou R&F Kulübü'ne transfer olan Dusko Tosic, Beşiktaş ve Türkiye hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - 3 sezon boyunca Beşiktaş forması giyen Sırp futbolcu Dusko Tosic, "Türkiye benim ikinci vatanım. Bu ülkeyi, insanlarını ve yaşam tarzlarını seviyorum." dedi.

Tosic, geçen sezonu bir başarısızlık olarak nitelendirmemek gerektiğini kaydederek, "Beşiktaş taraftarı takımlarıyla ve teknik direktörüyle gurur duymalı. Şenol Güneş'in takımı çalıştırdığı üç yılın, taraftarlar için en parlak dönem olduğunu söyleyebilirim. Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir başarı elde ettik. İki tarafta da kazanmak pek mümkün olmuyor." değerlendirmesinde bulundu.

 

Tosic, üst üste yaşanılan şampiyonlukların ardından Beşiktaş'a karşı bir tavır oluştuğunu öne sürerek, "Herkesin amacı, Beşiktaş'ı tahtan indirmekti. Hakem hataları konusunda yorum yapmak istemiyorum ancak takım olarak mağdur olduğumuz durumlar da yaşandı." yorumunda bulundu.

 

Beşiktaş'a Gençlerbirliği'nden transfer olduğunu hatırlatan Tosic, Beşiktaş taraftarının kendisi ile ilgili tavrını şu sözlerle değerlendirdi:

 

"Başta zorlansam da sonradan ritim yakaladım. Islıklayanlar oldu ama onlara iyi bir oyuncu olduğumu, kulübümü sevdiğimi ve maçlarda elimden geleni yaptığımı gösterdim. Desteklerinden dolayı onlara teşekkür ediyorum. Taraftara veda ettiğim son maçta tüm stat şarkı söylüyordu. Çok duygulandım. Bu anı asla unutmayacağım." (Sabah)

 

Etiketler :