Transferde Cenk Tosun derbisi!

Transferde Cenk Tosun derbisi!

Everton'un Juventus'ta forma giyen Moise Kean'i kadrosuna katacak olması Galatasaray ve Beşiktaş'ın Cenk Tosun için girişimlere başlamasını sağladığı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - 1.5 yıl önce Beşiktaş'tan Everton'a 22.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan ve İngiltere'de beklentilerin altında kalan Cenk Tosun için Beşiktaş ve Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edildi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Everton, Juventus'ta forma giyen Moise Kean'i kadrosuna katmasının ardından gözden çıkarılan milli santrfor için iki takım da kiralama formülünü devreye sokacak. İngiliz temsilcisinde forvet sayısının 4'e çıkmasından sonra 28 yaşındaki oyuncunun Şampiyonlar Ligi faktöründen dolayı Galatasaray'a sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Forvet hattında Diagne ve Mitroglou ile yollarını ayırmayı planlayan sarı kırmızılı ekip için Cenk Tosun transferi aynı zamanda yerli kontenjanı için de bir fırsat olacak.

Öte yandan Beşiktaş'ın da Burak Yılmaz'a alternatif olarak eski golcüsünü kadroya katmak istediği öğrenildi.