Tudor'un Beşiktaş korkusu! Porto maçı, Hırvat teknik adamı endişelendirdi

Tudor'un Beşiktaş korkusu! Porto maçı, Hırvat teknik adamı endişelendirdi

Galatasaray Teknik Direktörü, Florya'da işleri artık daha sıkı tutuyor. Beşiktaş'ın Porto önündeki performansı ise derbi öncesi Tudor'u endişlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’e fırtına gibi bir giriş yaptıktan sonra övgüler yağdırılan Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, 5-1’lik M.Başakşehir yenilgisinin ardından zor günler geçiriyor.

Kamuoyunda oluşan ‘kovulsun’ baskısının ardından önceki gün Florya’da başkan Dursun Özbek’ten ‘ Beşiktaş son şansın’ ultimatomunu alan Hırvat teknik adam, ipleri daha da sıkı tutmaya başladı. Tesislerde futbolcularına adeta nefes aldırmayan genç antrenör, idmanlardaki disiplin seviyesini de üst seviyeye çekti. Takımının iç sahada taraftarın da desteğiyle coşkulu futbol oynadığını ancak deplasmanlara bu oyunun yansıtılmadığından şikayetçi olan Tudor’un, artık hata istemediğini öğrencilerine her fırsatta vurguladığı öğrenildi.

Tudor, Beşiktaş'tan çekiniyor

Son 2 sezonun şampiyonu Beşiktaş’la Vodafone Park’ta oynanacak maçtan olası bir yenilgiyle ayrılması halinde kovulacağını bilen Tudor’un, Siyah-Beyazlılar’dan çekinmeye başladı. Ezeli rakiplerinin Şampiyonlar Ligi’nde önceki gün ağırladığı Porto karşısında berabere kalmasına rağmen çok yüksek bir tempo ve üstün bir oyunla 90 dakikayı tamamladığını gören Hırvat hocanın, kendisi açısında kader maçı olarak görünen Beşiktaş derbisi gözünü korkutuyor. (Habertürk)

Etiketler :