Tüm planlar galibiyet üzerine

Tüm planlar galibiyet üzerine

Siyah-beyazlılarda tek hedef Vodafone Park’ta 22.00’deki mücadeleyi kazanmak Gruptaki tüm takımların 3’er puanı bulunuyor, kazanan büyük avantaj elde edecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 3. hafta maçında Genk ile karşılaşacak. Vodafone Park'ta saat 22.00'de başlayacak mücadeleyi Polonyalı hakem Daniel Stefanski yönetecek. Beşiktaş, Genk karşısında alacağı galibiyetle hem moralini düzeltmeye çalışacak, hem de gruptaki tüm takımların 3'er puanı olduğu için kazanarak büyük avantaj elde edecek. İlk maçında Sarpsborg'u 3-1 yenen Beşiktaş, Malmö'ye ise deplasmanda 2-0 yenilmişti. Siyah-beyazlılar 26 günlük aranın ardından Vodafone Park'ta taraftarlarıyla buluşacak. Siyah-beyazlılar Dolmabahçe'deki son maçını 29 Eylül'de Kayserispor'a karşı oynamıştı. Beşiktaş'ın aksine ligde iyi günler geçiren ve Pro Lig'in zirvesinde yer alan Genk, Avrupa'da ise birer galibiyet ve yenilgiyle ikinci sırada yer alıyor. İlk maçında Malmö'yü 2-0 mağlup eden Genk, ikinci karşılaşmasında ise Sarpsborg'a 3-1 yenildi.

PEPE, BABEL VE LJAJİC' OYNAMIYOR
Kartal'a, Genk maçı öncesinde sakatlardan kötü haber geldi. Teknik direktör Güneş, dün düzenlediği basın toplantısında Pepe, Babel ve Ljajic'in sakatlıkları nedeniyle bugünkü karşılaşmada forma giyemeyeceklerini ifade etti. Adriano'nun ise takımla birlikte çalışmalara başladığını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Onunla ilgili son kararımızı da maç saatinde vereceğiz" diye konuştu. (Fotomaç)

Etiketler :