"Türkiye evimiz gibi"

"Türkiye evimiz gibi"

Atiba, "2013’ten bu yana Beşiktaş’ta oynuyorum. Burada geçirdiğim her an için mutlu oldum. Türkiye’de bir aile kurdum. Eşim, üçüncü çocuğumuza hamile. Bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Türk insanına minnettarız." dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, Kanada’nın İstanbul Başkonsolosu Ulric Shannon ve Kanada Ticaret Müsteşarı Chris Wimmer, Kanada İstanbul Başkonsolosluğu tarafından 2-7 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 2. Kanada Eğitim Haftası etkinlikleri öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada soruları yanıtlayan Atiba, Şampiyonlar Ligi’ne çok iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtirken “Bu durum özgüvenimizi arttırdı. 4 maçımız daha var. Gruptan çıkacağımıza inanıyorum fakat şu anki hedefimiz bir sonraki maç” dedi.

34 yaşındaki oyuncu, eşiyle Türkiye’yi evleri gibi gördüklerini dile getirirken “2013’ten bu yana Beşiktaş’ta oynuyorum. Burada geçirdiğim her an için mutlu oldum. Türkiye’de bir aile kurdum. Eşim, üçüncü çocuğumuza hamile ve Türkiye’de olmaktan çok memnun. Bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Türk insanına minnettarız” diye konuştu.

‘NOAH BEŞİKTAŞ’TA OYNASIN İSTERİM!’

Sosyal medya fenomeni haline gelen büyük oğlu Noah ile ilgili de konuşan Atiba, “Kendisi çok iyi. Burada olmaktan çok mutlu. Türkiye’den ayrılmaya karar verirsem eşimi ve çocuklarımı ikna etmek konusunda güçlük yaşayacağım. Ama burada kalırsak Noah’ın bir gün Beşiktaş forması giyen bir futbolcu olmasını isterim” açıklamasını yaptı.

"ATİBA BÜYÜKELÇİMİZ"

Kanada'nın İstanbul Başkonsolosu Ulric Shannon, Atiba’nın Türkiye’deki en ünlü Kanadalı olduğunu söylerken “Sporun çok büyük bir kültürel değişim aracı olduğuna inanıyoruz. Atiba; spor, kültür ve marka büyükelçimiz olarak bize destek veriyor. Atiba’nın Türk toplumunda saygı görmesi bizi mutlu ediyor” dedi. (Vatan/Erdal Cömert)

Etiketler :