"Türkiye, kadın basketbolunda yükselen bir değer"

"Türkiye, kadın basketbolunda yükselen bir değer"

Beşiktaş Kadın Basketbol takımı, PTT Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakasında İstanbul Üniversitesi ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Müsabakalar öncesinde Bornova Atatürk Spor Salonu'nda yapılan toplantıya Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan, Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar ve Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Baş Antrenörümüz Aziz Akkaya, kaptanımız Esra Erden Atacan, kupaya katılacak takımların baş antrenörleri ve kaptanları katıldı.

 

Toplantıda konuşan Baş Antrenörümüz Aziz Akkaya şunları söyledi;

''Basketbol antrenörlüğüne başladığım dönemde İzmir'den en az üç takım olurdu. Şu an birinci ligde İzmir'in kadın takımı yok. Umarım ileriki dönemlerde olacaktır. Türkiye Kupası'na sponsor olan PTT'ye çok teşekkür etmek istiyorum. Sponsor desteği kadın basketbolu için çok önemli. Türkiye, kadın basketbolunda yükselen bir değer. Bunun karşılığını görüyor olmak güzel. TRT'ye de bu bağlamda destekleri için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu kupa benim beş kez final oynayıp kaybettiğim bir kupa. Bu kez kazanmak istiyorum. Normalde bu organizasyonda sivrilen bazı kulüpler olabilirdi ancak bu kez güçler çok denk, kupanın favorisi yok diyebilirim. Herkesi bu keyifli mücadeleyi izlemek üzere salona ve ekran başına davet ediyorum.''