U15 Milli Takımı'na Beşiktaş'tan 2 davet!

U15 Milli Takımı'na Beşiktaş'tan 2 davet!

U15 Milli Takımı'nın Slovakya maçları aday kadrosu belli oldu.

Ajans Beşiktaş - U15 Milli Takımı'nın Slovakya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu belli oldu. Beşiktaş'tan Egemen Tutar ve Azad Demir davet aldı.

13 ve 15 Kasım 2018 tarihlerinde, Bratislava ve Senec'te Slovakya ile iki hazırlık maçı yapacak Milli Takımda, aday kadroya davet edilen oyuncular 9 Kasım 2018 Cuma günü saat 12:00'de Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya gelecek ve 3 gün boyunca çalışmalarını burada yapacak. 

12 Kasım 2018 Pazartesi günü Viyana üzerinden kampa gireceği Senec kentine geçecek U15 Milli Takımı Slovakya ile ilk hazırlık maçını 13 Kasım 2018 Salı günü TSİ 13:00'te oynayacak.

U15 Milli Takımı'nınSlovakya maçları aday kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Kaleciler:
Bayram Kılıç (Osmanlıspor FK), Sacit Eren Nasuh (Bursaspor)

Defans:
Botan Özpolat (Galatasaray A.Ş.), Egemen Tutar (Beşiktaş A.Ş.), Emir Tintiş (Galatasaray A.Ş.), Ersin Yılmaz (Galatasaray A.Ş.), Harun Can Karıksız (Galatasaray A.Ş.), Kerem Kök (Bursaspor), Mehmet Emin Kaburga (Kasımpaşa A.Ş.)

Orta Saha:
Adem Metin Türk (İst. Soma Aslan Gücü), Buğra Çağlıyan (Eskişehirspor), Burak İnce (Altınordu A.Ş.), Doğukan Tanış (Fenerbahçe A.Ş.), Mustafa Erdilman (Antalyaspor A.Ş.), Uğurcan Şebelek (Trabzonspor A.Ş.), Yusuf Kabadayı (FC Bayern München)

Forvet:
Cemal Azad Demir (Beşiktaş A.Ş.), Melih Bostan (Fenerbahçe A.Ş.)

Genç Milli Takımlar Sorumlusu: Tolunay Kafkas

Teknik Direktör: Mehmet Hacıoğlu