Ufuk Hoca'dan Beşiktaş taraftarına açık çağrı

Ufuk Hoca'dan Beşiktaş taraftarına açık çağrı

Ufuk Sarıca, Beşiktaş Dergisi’nin Şubat sayısının özel konuğu oldu.

Her branşta şampiyonluğu hedefleyen kulübümüzün medar-ı iftaharlarından Beşiktaş Sompo Japan ve erkek basketbol milli takımının karizmatik baş antrenörü Ufuk Sarıca, Beşiktaş Dergisi’nin özel konuğu oldu.

Büyük bir kararlılık ve heyecanla son topa kadar savaşan bir takım kurduklarını vurgulayan Sarıca, dergiye derinlikli bir röportaj verdi. Beşiktaş Dergisi için oyuncuları ile beraber çok özel fotoğraflar da çektiren Ufuk Sarıca, tüm oyuncularını analiz etti, basketbol dünyamızın ve Beşiktaşımız’ın yarınımıza dair çok önemli mesajlar verdi:

Ufuk Hoca, Beşiktaş Dergisi’ne verdiği röportajda, taraftarlara açık bir çağrı yaptı:

“Öncelikli olarak bizim Akatlar’ı doldurmamız lazım. Belli maçlarda bunu yapabildik. Ama hala o devamlılık dediğimiz şeyi sağlayamadık. Çünkü ilgiyi hak eden bir takım var ortada. Her şeyi ile savaşan, rakipten hiç çekinmeyen, korkmayan bir takım bu. Yenildiğimiz maçlar da oldu. Ama hiç mücadeleden vazgeçmedik. Son topa kadar savaştık. Dolu bir salonda oynama isteğimiz kadar haklı bir sebep daha olamaz. Bunu her zaman istiyoruz. Daha bir sürü maç var önümüzde. Umuyorum taraftarımızın ilgisi büyüyecek ve maçları dolduracaklar.”

“Her zaman söylüyorum son saniyeye, son topa kadar mücadele eden bir takım ve her maçı kazanmaya aday bir takım yaratmak ilk amacımdı. Neticede bu takım ortaya çıktı ve yoldaki kazanımlarımızla bulunduğumuz noktaya geldik. Bu açıdan mutluyum.”

“Açıkçası en büyük baskıyı ben kendi kendime oluşturuyorum. Bu baskı genellikle başarıya odaklı,yukarıları hedefleyen veya yolda büyümeyi amaçlayan bir başarı baskısı. Oyunculuk dönemimde de, koçluk dönemimde de hep bu tür hedeflerle yol aldım. Bu yüzden sonradan gelecek herhangi bir baskı beni o kadar da etkilemiyor.”

Etiketler :