Ufuk Sarıca: "Beşiktaş taraftarı maça neden gelmiyor?"

Ufuk Sarıca: "Beşiktaş taraftarı maça neden gelmiyor?"

Beşiktaş Sompo Japan, ligin 4. haftasında Muratbey Uşak Sportif'i rahat geçti. Ufuk Sarıca, maç sonunda mücadeleyi değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Akatlar Arena'da Muratbey Uşak Sportif ile karşılaşan Beşiktaş Sompo Japan mücadeleyi 77-70'lık skorla kazanmasını bildi.

Maç sonunda konuşan Ufuk Sarıca şunları söyledi: "Biz çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. 3 sakatımız var. Derin bir kadromuz yok. Sezon başından beri tam takım oynayamadık. Oyunu çok önde götürüyorduk. Bizim de biraz hatalarımız oldu. Yanlış düdükler oldu. Fark açılınca konsantrasyonumuzu kaybettik. İyi bir takımız. Daha iyi olacağız. Earl Clark eksik, Türk rotasyonumuz eksik, oyun kurucumuz eksik.

Ömer'in ikinci yarıda sertliğe tecrübesi yetmedi. Strawberry'nin bunları yapmaması lazım ama benim ona güvenim sonsuz. Biraz daha forma ihtiyacı var. Onunla ilgili gerekli konuşmayı yapacağım zaten. Bu tribünler dolu olunca her takım için güzel. Neden gelmiyorlar maça bilmiyorum. Üzülüyoruz. Geçen sene finale çıkmış bir takımız. Semih'i de kadromuza kattık. Böyle dönemlerde taraftarlarımza ihtiyacımız var. "

Etiketler :