Ufuk Sarıca: "Daha çok yolumuz var"

Ufuk Sarıca: "Daha çok yolumuz var"

Beşiktaş Sompo Japan, TÜBAD turnuvasındaki ilk maçında Olympiakos'u 70-65 mağlup etti. Beşiktaş başantrenörü Ufuk Sarıca, mücadeleyi değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş  Sompo Japan, TÜBAD turnuvasındaki ilk maçında Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 32-31 önde bitiren siyah-beyazlılar, ikinci yarıda da hırslı oyununu sürdürdü ve mücadeleden 70-65 galip ayrıldı.

Maç sonunda karşılaşmayı değerlendiren Ufuk Sarıca şunları söyledi: "Olympiakos Euroleague'in gedikli takımlarından bir tanesi. Çok değerli bir ekip. Bizim için de bu ve Cumartes, günkü maç çok değerli, rakip kim olursa olsun. Bu bakımdan bu maçlara çok önem veriyoruz. Bunu sahada gösterdik. Sonuna kadar sert bir karşılaşma oldu. İki takımında kazanabileceği bir karşılaşmayı kazanabilmek beni memnun eden unsurlardan bir tanesi. Sonuçta bizim bu takımla daha çalışacağımız yol var. Hazır değiliz ama bunu galibiyete çevirmek, oyunun belli bölümlerinde iyi oynayabilmek beni memnun ediyor."

Etiketler :