Ufuk Sarıca, sakat oyuncular hakkında konuştu!

Ufuk Sarıca, sakat oyuncular hakkında konuştu!

Beşiktaş Sompo Japan başantrenörü Ufuk Sarıca, Yeşilgiresun Belediyespor mağlubiyetinin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Mağlubiyeti top kayıplarına bağlayan Beşiktaş Sompo Japan başantrenörü Ufuk Sarıca şu şekilde konuştu:

“Maalesef bugün istemediğimiz, hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık. Ligde kimseyi küçümseme lüksümüz yok ama hesaplarımızda kazanmamız gereken bir maçtı. Eksiklerimiz bizi etkilemeye devam ediyor. Geçen maçın ardından müdafaayı konuştuk ama bugün ilk yarı yaptığımız savunma kabul edilemezdi, 45 sayı yedik. Bence asıl kaybetme unsurumuz top kayıplarıydı, 20 top kaybı yaptık. İki uzun oyuncumuzun 8 top kaybı var ve bunlar hızlı hücum olarak potamıza geri döndü. Maçı kırabileceğimiz yerlerde rakibimize yakalandık. Yeşilgiresun Belediyespor’u tebrik ediyorum sonuna kadar maçın içinde kalarak kazanmayı başardılar. Gereken dersleri çıkartıp yola devam edeceğiz, eksiklerimizi tamamlayıp daha iyi bir takım olarak yola devam etmeyi hedefliyoruz.”

“Ryan Boatright’ın pazartesi günü antrenmanlara başlamasını umut ediyoruz. Salı günü oynar mı, ne kadar oynar bilemiyorum. Earl Clark için beklememiz gereken 2 haftalık bir süreç var.”

“Birçok yanlış karar vardı ama bunu öne çıkartmak istemiyorum. Rakibimiz de bugün sonuna kadar mücadele etti, onlar aleyhine hatalı kararlar çıktı. Yani bunu bir bahane olarak sunmak istemiyorum. Son çeyrekte sertlik üst düzeydeyken hala 0 faulleri vardı. Etken midir? Evet etkendir. Böylesine rahat bir maç daha hatasız yönetilmeliydi.” (Eurohoops)

Etiketler :