Ufuk Sarıca'dan transfer açıklaması!

Ufuk Sarıca'dan transfer açıklaması!

Beşiktaş Sompo Japan, Fenerbahçe Doğuş ile Akatlar Arena'da karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, Akatlar Arena'da Fenerbahçe Doğuş'u ağırladı. Başa baş geçen mücadeleyi Fenerbahçe Doğuş 76-71'lik skorla kazanmasını bildi ve ligdeli 11. galibiyetini elde etti. Beşiktaş, 9 galibiyette kalırken, 4. kez sahadan mağlup ayrıldı ve ligde üst üste 2. kez mağlup oldu. Beşiktaş Sompo Japan, ligin 14. haftasında Eskişehir Basket ile deplasmanda karşılaşacak.

Mücadelenin ardından Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, şu ifadeleri kullandı; "Fenerbahçe Doğuş’u kutluyorum. Bugün çok değerli oyuncuları olan bir takıma karşı mücadele ettik. İlk 15 dakikada çok kötü bir oyunumuz vardı, cezaları kestiler."

Juan Palacios'u transfer ettiklerini duyuran Sarıca "Palacios’u transfer ettik. Savunma bakımından farklı kurgulara gitmemiz gerekecek. Lima’ya Çin’den bizim için de ekonomik olarak cazip bir teklif geldi." dedi.

Ufuk Sarıca, Boatright hakkında da "Ryan Boatright’tan istediğimiz, arzu ettiğimiz verimi alamadık. Bütçemiz eğer uygun olursa bir ekleme ya da değişim yapabiliriz." ifadelerini kullandı.

Etiketler :