Ümraniye'de Guti'li günler

Ümraniye'de Guti'li günler

Şenol Güneş'in millî takımın başında ekstra mesai yapması sebebiyle Beşiktaş'ın başında bulunan Guti Hernandez, Ümraniye'ye farklı bir hava getirdi.

Ajans Beşiktaş - Millî takımlarda bulunan 17 futbolcunun yer almadığı çalışmalarda İspanyol teknik adamın, sezon boyunca çok az şans bulan ya da forma giyemeyen oyuncularla yakından ilgilendiği öğrenildi.

Fikret Orman: "Guti'yi deneyeceğiz"

Şenol Güneş'e herhangi bir kırgınlığının olmadığını ifade eden Fikret Orman, "İnşallah millî takımda başarılı olur. Şenol Hoca göreve 1 Haziran'da başlamak için çok diretti. Ancak şu an iki maç var, Langaspor'dan bahsetmiyoruz, Millî takımdan bahsediyoruz. Ambleminde Türk bayrağı olan tek kulübüz, bu iki maça kim çıkacak? Yeni hoca belliyken başkasının çıkması normal değil" dedi. Orman, Guti hakkında ise "Ona bir şans vermemiz lazım. Şenol Hoca ile konuşacağız, kalan 8 haftada onu biraz daha yetkilendirmesini isteyeceğiz ve bu şekilde fikrimiz netleşecek. Şenol Güneş'in fikirleri önemli ama bizim karar vermemiz lazım. Beşiktaş hocalığı zor bir görevdir" dedi. (Türkiye Gazetesi)